Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Auto Bilservice i Närke AB

Meny

Bilreservdelar

Bilreservdelar

Bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet

Bosch har uppfunnit nästan halva din bil. Mycket av tekniken som sitter i din bil när den lämnar fabriken kommer från Bosch utvecklingsavdelningar. Som del i Bosch Car Service använder vi bara reservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad.

Bosch tillverkar bilreservdelar inom en mängd kategorier.
Vill du utforska sortimentet kan du besöka Bosch sida för bildelar.

Auto Bilservice i Närke AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad i Örebro och är en del av Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker på vår verkstad i Örebro kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med avancerad testteknik från Bosch. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service i Örebro!