Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Auto Bilservice i Närke AB

Meny

Checka in på vårt Däckhotell i Örebro

Däckhotell

Vill du undvika tunga lyft och samtidigt spara värdefull plats hemma i garaget kan du checka in däcken på vårt däckhotell i Örebro. När du hämtar ut dina däck från vår däckförvaring har vi sett till att de är rengjorda och har en fräsch finish.

Priser:

Förvaring, tvättning av däck samt hjulskifte - 700:-
Endast däckskifte - 300:-

Auto Bilservice i Närke AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad i Örebro och är en del av Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker på vår verkstad i Örebro kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med avancerad testteknik från Bosch. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service i Örebro!