Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemPlåtskador & KrockskadorDäckserviceBilglasDieselserviceAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Auto Bilservice i Närke AB

Meny

Vi fixar din glasskada i Örebro!

Bilglas

Visste du att din vindruta är en bärande del i konstruktionen av din bil?

Det är därför viktigt att du får vindrutan utbytt av utbildad fackman och att man följer bilfabrikantens anvisningar enligt dom föreskrifter som gäller för din bilmodell om hur limningen skall göras och vilket mått limsträngen skall hålla samt att kalibreringar av viss utrusning görs efter bytet.

Bosch Car Service erbjuder heltäckande expertservice för detta inom alla bilmärken. Bilglas är inget undantag. På vår verkstad i Örebro kan du få snabb hjälp med att byta eller laga ditt bilglas eller din vindruta om du drabbats av stenskott eller inbrott och vi följer alltid bilfabrikantens anvisningar när vi byter vindrutor.

Reparera eller byta bilglas?

I regel är det möjligt att laga ett bilglas om skadan eller stenskottet är mindre än en femkrona. Skadan får dock inte finnas närmare än fem centimeter från vindrutans kant. Om skadan har uppstått i synfältet, d.v.s inom 15 centimeter från rattens mittpunkt, måste du byta vindruta.

Vänta inte för länge med att laga ditt bilglas

En liten skada från ett stenskott kan snabbt utvecklas till en större spricka. Om du haft oturen att drabbas stenskott är det därför viktigt att du lagar bilglaset snarast möjligt.

Ett trasigt bilglas kan utgöra en trafikfara

Tänk på att en trasig vindruta kan vara orsak till distraktion i trafiken och ge försämrad sikt vid mörkerkörning och dåligt väder. Det kan också resultera i en 2:a på besiktningen.

Auto Bilservice i Närke AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad i Örebro och är en del av Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker på vår verkstad i Örebro kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med avancerad testteknik från Bosch. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service i Örebro!